Moment bizar pe un teren de fotbal. Portarul unei echipe din Portugalia a fost trimis direct în carantină, la pauza unui meci

Portarul de rezervă al echipei portugheze Belenenses, André Moreira, a primit ordin să părăsească terenul la pauza meciului cu Moreirense. Potrivit Le Parisien, Moreira a împărtit camera cu un alt jucător al clubului, care a avut un test pozitiv pentru Coronavirus.

699 afișări
Imaginea articolului Moment bizar pe un teren de fotbal. Portarul unei echipe din Portugalia a fost trimis direct în carantină, la pauza unui meci

Moment bizar pe un teren de fotbal. Portarul unei echipe din Portugalia a fost trimis direct în carantină, la pauza unui meci

Scene incredibile sâmbătă, în timpul meciului dintre Belenenses şi Moreirense (0-1), din Prima Ligă portugheză: rezerva de portar a echipei Belenenses, un club din suburbiile Lisabonei, André Moreira (24 de ani), a trebuit să părăsească banca la pauză... pentru a intra în carantină. 

„La pauză, jucătorul (André Moreira) a primit ordin să părăsească terenul, prin decizia Autorităţii Naţionale de Sănătate şi a medicului Graça Freitas, care a indicat că criteriile pentru distanţă şi 15 zile de carantină nu sunt respectate”, se arată într-o declaraţie a Ligii de fotbal portugheze, citată de Le Parisien.

Moreira a fost testat negativ în trei rânduri

Moreira a împartit camera cu un alt portar de la Belenenses, Joao Monteiro, care a avut un test pozitiv pentru coronavirus. Prin urmare, a fost în contact cu el în urmă cu mai puţin de o săptămână. Săptămâna aceasta, portarul lui Belenenses a fost testat de mai multe ori - toate rezultatele fiind negative - şi i s-a dat acordul să joace.
 
„Liga portugheză, împreuna cu departamentul medical al clubului Belenenses, a oferit asistenţă medicală jucătorului André Moreira de-a lungul săptămânii. Având în vedere că jucătorul a avut rezultate negative pentru SARS CoV-2  la testele efectuate în 8, 9 şi 10 iulie, Dr. Filipe Froes şi-a dat acordul pentru participarea portarului la acest joc (sâmbătă) seara dintre Belenenses şi Moreirense ", a declarat La Liga NOS într-un comunicat de presă.
 
Meciurile din prima ligă din Portugalia s-au reluat la finalul lunii mai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici