Moment de reculegere, la ultima ediţie a turneului BRD Năstase-Ţiriac Trophy: "A murit prematur"

Fernando Verdasco, numărul 86 mondial, l-a învins, luni, pe francezul Lucas Pouille, scor 6-3, 6-2, în finala turneului BRD Năstase-Ţiriac Trophy de la Bucureşti, aflat la ultima ediţie, urmând ca din 2017 să se dispute în Spania, la Marbella, conform spuselor proprietarului, Ion Ţiriac.

3028 afișări
Imaginea articolului Moment de reculegere, la ultima ediţie a turneului BRD Năstase-Ţiriac Trophy: "A murit prematur"

Ultima ediţie a turneului BRD Năstase-Ţiriac Trophy, câştigată de Fernando Verdasco

Meciul, programat iniţial duminică, a fost amânat din cauza ploii. Fernando Verdasco a servit impecabil, nu şi-a cedat serviciul în niciun moment, reuşind trei break-uri în momente foarte importante: 3-1 în primul set, respectiv 1-0 şi 4-1 în manşa secundă. Statistica aşilor a fost egală, câte 4 pentru fiecare jucător, în timp ce raportul dublelor greşeli l-a avantaj pe spaniol, 0-2.

Fernando Verdasco a avut nevoie de o oră şi 15 minute, pentru a-şi asigura un cec în valoare de 82.000 de euro şi 250 de puncte ATP. A fost al 7-lea trofeu al carierei pentru colegul lui Nadal din Cupa Davis, ibericul câştigând ultimul titlu în urmă cu doi ani, la Houston.

Verdasco este ultimul campion al probei de simplu la Năstase-Ţiriac Trophy, turneu dotat cu 520.000 de euro. Competiţia va fi mutată la Marbella (Spania) în 2017 din cauza lipsei unei arene moderne la Bucureşti, astfel că organizatorii au fost extrem de dezamăgiţi la final.

După ceremonia de premiere s-a ţinut un moment de reculegere, anunţat de Ilie Năstase la microfon: "Am vorbit cu domnul Ţiriac acum câteva minute şi m-a rugat să ţinem un moment de reculegere pentru turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy, care a murit prematur", a spus fostul lider mondial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici