Momente dramatice pentru cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale la fotbal: ”Nu mai puteam să merg”

  • La 42 de ani, fostul mare atacant german Miroslav Klose are mari probleme de sănătate.
  • Neamţul a anunţat că se retrage din antrenorat, după ce a fost diagosticat cu tromboze la nivelul picioarelor.
318 afișări
Imaginea articolului Momente dramatice pentru cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale la fotbal: ”Nu mai puteam să merg”

Momente dramatice pentru cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale la fotbal: ”Nu mai puteam să merg”

Veste-şoc în Germania! Klose şi-a anulat toate planurile de viitor pe care le avea peste toate cu formaţia Fortuna Dusseldorf, un club german din divizia a doua. Fostul asistent manager al FC Bayern a fost diagnosticat cu tromboză la ambele picioare şi va trebui să se trateze.

"Totul a început în urmă cu aproape trei săptămâni, brusc am avut dureri severe la picior, ceea ce m-a făcut să nu mai pot merge deloc. La început am crezut că este un nerv ciupit sau ceva de genul acesta. Diagnosticul a fost un pic şocant pentru mine. Am două tromboze la gambele picioarelor şi deocamdată nu mă gândesc la fotbal.

Acum trebuie să mă gândesc la sănătatea mea, care a devenit prioritate. Am fost imediat tratat cu medicamente şi port şosete speciale. Doctorii au fost clari: acest lucru nu trebuie luat uşor.

Acum trebuie doar să mă odihnesc. Nimic altceva, fără alergare, nu pot înota şi, mai presus de toate, nu pot juca fotbal”.

Tromboza este formarea unui cheag de sânge şi migrarea acestuia într-o zona vitală. La nivel mondial, este la originea a unuia din patru decese.

Klose a fost campion mondial cu Germania, în 2014. Este cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale. A punctat de 16 ori la patru Mondiale, fiind urmat de brazilianul Ronaldo (15 goluri).

Germanul Gerd Muller a marcat 14, iar francezul Just Fontaine 13, ultimul izbutind această performanţă într-o singură ediţie, cea din 1958.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici