MOMENTUL EMOŢIONANT al sezonului: Cum îşi consolează o fetiţă tatăl, căpitan al unei echipe retrogradate - VIDEO

Căpitanul echipei olandeze De Graafschap, care a fost retrogradată după un egal cu Den Bosch, scor 1-1, a fost consolat într-un mod emoţionant pentru înfrângere, chiar de către fiica lui.

548 afișări
Imaginea articolului MOMENTUL EMOŢIONANT al sezonului: Cum îşi consolează o fetiţă tatăl, căpitan al unei echipe retrogradate - VIDEO

MOMENTUL EMOŢIONANT al sezonului: Cum îşi consolează o fetiţă tatăl, căpitan al unei echipe retrogradate

La finalul meciului, Roger Meijer s-a aşezat trist pe iarbă, iar lângă el, purtând tricoul echipei favorite şi numărul 13, pe care îl are şi tatăl ei, a apărut fata lui, micuţa Saar, care a încercat să-l consoleze.

Fetiţa se apropie de el şi îl atinge cu mâna. Pare apoi că-l întreabă dacă a câştigat sau poate dacă e supărat. Roger, dezamăgit, dă din cap a negaţie, izbucneşte în plâns şi se prăbuşeşte în iarbă.

Saar încearcă să-l consoleze şi chiar îi arată că a fost tot timpul lângă el.

Imaginea atât de simplă cu o fiică ce îşi consolează tatăl a devenit un videoclip urmărit de foarte mulţi oameni pe Youtube.

Cei care privesc filmul îşi readuc aminte că până şi idolii lor, favoriţii din iarbă, sunt doar oameni, cu sentimente şi familii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici