Monel Cârstoiu: Alexandru Piţurcă nu m-a sunat decât o dată după ce m-a accidentat

Mijlocaşul echipei FC Argeş, Monel Cârstoiu, a declarat, miercuri, într-un interviu acordat înainte de plecarea spre Italia, unde va efectua un ultim control la clinica Isokinetic din Bologna, că atacantul formaţiei Pandurii, Alexandru Piţurcă, nu l-a sunat decât o dată după ce l-a accidentat.

152 afișări
Imaginea articolului Monel Cârstoiu: Alexandru Piţurcă nu m-a sunat decât o dată după ce m-a accidentat

Monel Cârstoiu: Alexandru Piţurcă nu m-a sunat decât o dată după ce m-a accidentat (Imagine: Mediafax Foto)

Monel Cârstoiu, în vârstă de 19 ani, este internaţional de tineret şi s-a accidentat la finalul lunii august, într-un meci cu Pandurii Târgu Jiu, contând pentru etapa V-a a Ligii I. Cârstoiu a fost accidentat de către atacantul Alexandru Piţurcă, piteşteanul suferind o fractură de tibie şi peroneu.

Prezentăm în continuare interviul acordat de Monel Cârstoiu corespondentului MEDIAFAX:

Reporter: Cât crezi că vei mai sta acum la clinica din Italia?

Monel Cârstoiu: Puţin, două, poate trei săptămâni. Doctorii de acolo vor decide. Medicii italieni mi-au scos şurubul pe care l-au pus lângă placa instalată pe peroneu, iar aceasta mi-o vor scoate peste câteva luni.

R: Când îţi vei relua pregătirea împreună cu lotul Argeşului?

M.C.: Sper să o fac cât mai curând. Dacă în primul cantonament, cel din Portugalia, nu voi merge, cu siguranţă că în cel de-al doilea, în Cipru, voi fi prezent.

R: Alexandru Piţurcă te-a accidentat grav în meciul de la Târgu Jiu din august. Te-a mai sunat să vorbească cu tine?

M.C.: M-a sunat doar o singură dată, atunci după meci, dar de atunci nu m-a mai căutat. O fi uitat...

R: Cât de grea a fost această perioadă pentru tine?

M.C.: Cumplit de grea... Au fost nopţi când nu puteam dormi şi când aţipeam către ziuă, aveam coşmaruri şi vise urâte. Nu de puţine ori visam că joc fotbal, dar durerile de la picior mă trezeau plângând... La fel de greu mi-a fost la început când vedeam meciurile echipei mele, iar eu eram la pat. Sigur că m-am şi bucurat. În primul rând pentru jocul şi rezultatele bune ale echipei noastre. Mă bucuram din faţa televizorului mai tare decât jucătorii din teren pentru victoriile Argeşului. Apoi, o altă bucurie, cea mai mare de fapt, mi-a fost oferită de domnul Cornel Penescu, cel care mi-a dat toate primele ca şi când aş fi jucat titular! Vreau să-i mulţumesc şi cu această ocazie.

R: Ce şanse ai de a juca în retur?

M.C.: Din punct de vedere medical spre că voi fi apt din prima etapă a returului. Restul depinde de mine şi de antrenorul Ionuţ Badea, el decide dacă va avea nevoie de mine sau nu.

R: Până când ai contract cu FC Argeş?

M.C.: Până în vara anului 2013. De valoarea contractului să nu mă întrebaţi pentru că este confidenţială.

R: Cine crezi că va câştiga acest campionat?

M.C.: Greu de spus... Dinamo pare a avea prima şansă.

R: Iar FC Argeş pe ce loc va termina?

M.C.: Ştiu că vom avea un retur foarte greu, dar cu toate astea, vom ocupa la final locul trei! Să nu vă surprindă, dar vom fi revelaţia acestui campionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici