Monica Niculescu a învins-o pe Alexandra Cadanţu în primul tur la Luxemburg

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, locul 43 WTA, s-a calificat, luni, în turul doi al turneului din Luxemburg, dotat cu premii în valoare totală de 235.000 de dolari, după ce a învins-o, pe Alexandra Cadanţu, poziţia 67 în ierarhia mondială, informează site-ul oficial al competiţiei.

136 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu a învins-o pe Alexandra Cadanţu în primul tur la Luxemburg

Monica Niculescu a învins-o pe Alexandra Cadanţu în primul tur la Luxemburg

Niculescu s-a impus cu scorul de 7-5, 6-4, după o oră şi 49 de minute.

În turul doi, Monica Niculescu o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Caroline Wozniacki (Danemarca), cap de serie numărul unu şi locul 9 WTA, şi Mandy Minella (Luxemburg), beneficiară a unui wild-card şi poziţia 114 în clasamentul mondial.

Pentru calificarea în turul doi în Luxemburg, Niculescu va primi 30 de puncte WTA şi un cec în valoare de 2.500 de euro, în timp ce Cadanţu va încasa 1.452 de euro şi un punct WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici