Monica Niculescu în semifinalele de dublu la Los Angeles

Perechea formată din Monica Niculescu (România) şi Vania King (SUA) s-a calificat, joi, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Los Angeles, dotat cu premii în valoare totală de 700.000 de dolari, informează wtatour.com.

17 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu în semifinalele de dublu la Los Angeles

Monica Niculescu în semifinalele de dublu la Los Angeles (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Niculescu şi King au profitat de faptul că perechea italiană Tathiana Garbin/Francesca Schiavone a renunţat la participarea la jocul din sferturile de finală, Schiavone având probleme musculare.

Jucătoarea română şi cea americană vor întâlni în semifinale cuplul Chia-Jung Chiang/Zi Yan (Taiwan/China).

Pentru accederea până în penultimul act al competiţiei, Niculescu şi King şi-au asigurat un câştig de 9.000 de dolari şi 200 de puncte WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici