Monica Niculescu s-a calificat în optimi la US Open, în proba de dublu

Perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh (România/Taiwan), cap de serie numărul 12, s-a calificat, duminică, în optimile probei de dublu din cadrul US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, disputat pe suprafaţă rapidă.

333 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu s-a calificat în optimi la US Open, în proba de dublu

Monica Niculescu s-a calificat în optimi la US Open, în proba de dublu

Niculescu şi Hsieh au trecut în turul secund de cuplul nipon Eri Hozumi / Miyu Kato, scor 6-4, 6-2, într-o oră şi 15 minute.

În optimile întrecerii de la Flushing Meadows, cele două vor juca împotriva perechii formate din Timea Babos (Ungaria, locul 18 WTA la dublu) şi Andrea Hlavackova (Cehia, 7 WTA la dublu), favorite 5 ale competiţiei.

Partida este programată pentru luni, de la ora 18:00 (ora României).

În acest an, Monica Niculescu şi Su-Wei Hsieh au câştigat turneul în sală de la Biel (Elveţia) şi au ajuns până în finala turneului pe hard de la Cincinnati (SUA), pierdută în faţa favoritelor 2, Yung Jan Chan şi Martina Hingis.

La simplu, Monica Niculescu (locul 57 WTA) a fost eliminată în turul al treilea de americanca Jennifer Brady (91 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-7 (3).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici