Monica Niculescu s-a calificat în semifinalele turneului de la Nottingham

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, locul 61 WTA, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 2-6, 6-2, pe Johanna Konta din Marea Britanie, locul 147 WTA şi beneficiară a unui wild card, calificându-se în semifinalele turneului WTA de la Nottingham.

200 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu s-a calificat în semifinalele turneului de la Nottingham

Monica Niculescu s-a calificat în semifinalele turneului de la Nottingham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Niculescu s-a impus după un meci care a durat două ore şi 21 de minute.

În faza următoare, ea va juca împotriva favoritei principale a turneului, sportiva poloneză Agnieszka Radwanska, locul 13 WTA, sau împotriva americancei Lauren Davis, locul 63 WTA.

Calificarea în semifinale la Nottingham este recompensată cu un premiu de 11.300 de dolari şi 110 puncte WTA.

Monica Niculescu a disputat ultima dată o semifinală a unui turneu WTA în 19 septembrie 2014, la Guangzhou, competiţie pe care a câştigat-o.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici