Monica Niculescu s-a calificat în sferturi de finală la Doha

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, locul 31 WTA, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Doha (Qatar), dotat cu premii în valoare totală de 2.168.400 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

250 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu s-a calificat în sferturi de finală la Doha

Monica Niculescu (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Niculescu a învins-o, în optimile de finală, cu scorul de 7-6 (7/5), 6-4, după o oră şi 55 de minute, pe Katerina Bondarenko (Ucraina), poziţia 90 în ierahia mondială.

În sferturile de finală, Monica Niculescu o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Petra Cetkovska (Cehia), locul 30 WTA, şi Samantha Stosur (Australia), a treia favorită a competiţiei şi poziţia a cincea în clasamentul mondial.

Pentru calificarea în sferturile de finală, Niculescu va primi 225 de puncte WTA şi un cec în valoare de 44.250 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici