Monica Niculescu şi Cristina Bucşa, eliminate din proba de dublu de la Doha

  • Perechea alcătuită din jucătoarele Monica Niculescu şi Cristina Bucşa (Spania) a fost eliminată joi din proba de dublu feminin a turneului de tenis Qatar Open, de la Doha.
  • Cele două au fost învinse în sferturile de finală de cuplul alcătuit din americancele Caroline Dolehide şi Desirae Krawczyk.
51 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu şi Cristina Bucşa, eliminate din proba de dublu de la Doha

Monica Niculescu şi Cristina Bucşa, eliminate din proba de dublu de la Doha

Până să ajungă în sferturile de finală, Niculescu şi Bucşa au trecut de două tururi anterioare, învingând în minim de seturi perechile Kudermetova/Panova şi Kato/Sutjiadi.

În meciul de joi, care le-ar fi putut asigura prezenţa în semifinală, pereche Niculescu/Bucşa a fost învinsă cu 6-3, 7-6 (5).

Primul set a fost echilibrat până la 4-3, când cele două au cedat un break, Dolehide şi Krawczyk închizând setul pe propriul serviciu.

Setul secund a fost mai disputat, în special pe final. Niculesci şi Bucşa şi-au pierdut serviciul în debutul setului, dar au reuşit rebreak-ul pentru a egala 5-5. A urmat un nou schimb de break-uri şi tiebreak-ul, în care americancele au condus în permanenţă, valorificând a doua minge de meci.

Este a doua oară când cele două perechi se confruntă anul acesta, americancele câştigând şi confruntarea de la Abu Dhabi, de la începutul lunii.

Niculescu şi Bucşa au câştigat împreună chalangerul de la Angers (Granţa), în decembrie 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici