Monica Niculescu şi Raluca Olaru, eliminate de la turneul Granby, din Canada

Perechea alcătuită din Monica Niculescu şi Raluca Olaru a fost eliminată joi noaptea din proba de dublu a turneului de tenis de categorie WTA 250 de la Granby, Canada. Cele două au fost învinse în sferturile de finală ale competiţiei de cuplul Daria Saville (Australia)/ Ena Shibahara(Japonia).

93 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu şi Raluca Olaru, eliminate de la turneul Granby, din Canada

Monica Niculescu/Raluca Olaru, Facebook

Perechea australiano-japoneză a învins în supertiebreak, scor final 2-6, 6-3, 10-8, după o oră şi 34 de minute de joc.

Jucătoarele din România au câştigat categoric primul set, de la 2-2 adjudecându-şi următoarele patru game-uri, dar au cedat apoi setul secund, unul echilibrat, în care au pierdut pe propriul serviciu game-ul 8, pe care iniţial l-au condus cu 40-0.

În supertiebreak, Niculescu şi Olaru au avut 2-0, dar adversarele lor au revenit, au făcut 3-6, apoi 6-9 şi au închis jocul la a treia minge de meci.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici