Monica Niculescu va juca s-a calificat în optimile de la Luxemburg cu Margarita Gasparyan

Monica Niculescu (111 WTA) a obţinut calificarea în optimile de finală ale turneului WTA International din Luxemburg, marţi, după ce Alison Van Uytvanck (48 WTA), adversara sa din primul tur, a decis să abandoneze.

88 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu va juca s-a calificat în optimile de la Luxemburg cu Margarita Gasparyan

Monica Niculescu va juca s-a calificat în optimile de la Luxemburg cu Margarita Gasparyan

Abandonul sportivei din Belgia, care era cotată cu şansa a patra la câltigarea trofeului, a avut loc în primul set, când aceasta conducea cu 4-2.

Van Uytvanck a început excelent partida, conducând cu 4-0. În al cincilea game, tenismena clasată pe locul 48 WTA a suferit o accidentare, după ce a călcat greşit în timpul unui punct. Van Uytvanck a solicitat time-out medical, unde i s-a aplicat un bandaj în zona piciorului.

Ulterior, aceasta a încercat să continue partida, însă a abandonat după două game-uri pierdute, la scorul de 4-2, în favoarea sa.

În optimile de finală din Luxemburg, Monica Niculescu, jucătoare venită din calificări, se va duela cu rusoaica Margarita Gasparyan (81 WTA), care a învins-o în primul tur pe elveţianca Jil Belen Teichmann (83 WTA), scor 2-6, 7-6 (4), 6-3.

Pe tabloul principal din Luxemburg se mai află şi Sorana Cîrstea (76 WTA), care a obţinut şi ea calificarea în optimile de finală, după ce a învins-o, marţi, pe franţuzoaica Pauline Parmentier (122 WTA), scor 6-3, 6-4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici