Monterrey, adversara echipei Chelsea în semifinalele CM al cluburilor

Echipa mexicană Monterrey a învins, duminică, la Toyota, cu scorul de 3-1, formaţia sud-coreeană Ulsan Hyundai şi s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial al cluburilor, fază în care va întâlni gruparea engleză Chelsea.

142 afișări
Imaginea articolului Monterrey, adversara echipei Chelsea în semifinalele CM al cluburilor

Monterrey, adversara echipei Chelsea în semifinalele CM al cluburilor

Monterrey, campioana Concacaf, s-a impus datorită golurilor înscrise de Jesus Corona '9 şi Cesar Delgado '77, '84.

Pentru Ulsan Hyundai, campioana Asiei, a marcat Lee Keun-ho, în minutul 88.

Semifinala dintre Monterrey şi Chelsea, câştigătoarea Ligii Campionilor 2012, va avea loc joi, la Yokohama.

În a doua semifinală se vor întâlni echipa braziliană Corinthians şi câştigătoarea meciului dintre egiptenii de la Al Ahly, deţinătorii trofeului Ligii Campionilor Africii, şi japonezii de la Sanfrecce Hiroshima.

Finala va avea loc duminica viitoare, la Yokohama.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici