Moratti: Chivu a demonstrat o mare adaptabilitate, va reveni în defensivă

Preşedintele grupării Internazionale Milano, Massimo Moratti, a declarat că după accidentarea gravă a lui Walter Samuel, căpitanul "tricolorilor", Cristian Chivu, care a evoluat mijlocaş în ultima vreme, va reveni în linia defensivă, unde va trebui să facă însă mult mai mult, informează La Stampa.

1 afișare
Imaginea articolului Moratti: Chivu a demonstrat o mare adaptabilitate, va reveni în defensivă

Moratti: Chivu a demonstrat o mare adaptabilitate, va reveni în defensivă

"Accidentarea lui Samuel este una urâtă. Chivu a demonstrat că se poate adapta foarte bine, dar va trebui să muncească mai mult în apărare. Ghinionul lui Samuel îl constrânge pe Chivu să revină în defensivă", a spus Moratti.

Fundaşul argentinian Walter Samuel a suferit o accidentare la ligamentele încrucişate ale genunchiului stâng în derbiul cu AC Milan şi va lipsi de pe gazon aproximativ şase luni.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici