Moratti îl ceartă pe Chivu pentru amicalul cu Germania

Preşedintele clubului Inter, Massimo Moratti, a declarat, marţi, că fundaşul Cristian Chivu nu trebuia să joace în partida amicală pe care echipa naţională a României a pierdut-o, săptămâna trecută, scor 1-3, în faţa reprezentativei Germaniei, meci în care românul s-a accidentat.

2 afișări
Imaginea articolului Moratti îl ceartă pe Chivu pentru amicalul cu Germania

Moratti îl ceartă pe Chivu pentru amicalul cu Germania

"Meciul lui Vieira la naţională era oficial, dar Chivu ştia problemele noastre în defensivă şi nu trebuia să joace în amicalul cu Germania. Cu toate acestea suntem motivaţi să ajungem cât mai departe în Europa", a spus Moratti, pentru cotidianul Gazzetta dello Sport.

Potrivit diagnosticului medicilor de la clinica "San Matteo" din Pavia, Chivu şi-a luxat umărul stâng în meciul amical Germania - România, scor 3-1, şi va fi indisponibil aproximativ trei săptămâni.

Internazionale Milano va întâlni, miercuri, în deplasare, de la ora 21.45, formaţia turcă Fenerbahce Istanbul, în prima etapă a grupei G a Ligii Campionilor şi nu va putea conta pe fundaşii Cristian Chivu, Marco Materazzi, Nelson Rivas (toţi trei accidentaţi), Ivan Cordoba, Maicon, Nicolas Burdisso (toţi trei suspendaţi după incidentele de la Valencia din sezonul trecut al Ligii Campionilor) şi nici pe atacantul Julio Ricardo Cruz (de asemenea suspendat după meciul cu Valencia), iar mijlocaşul defensiv Patrick Vieira este incert după accidentarea suferită la meciul susţinut, miercuri, de selecţionata Franţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici