Moroşanu, Ciobanu şi Rus se bat la Local Kombat Sarajevo

Luptătorul ieşean de K1 Cătălin Moroşanu îl va întâlni pe polonezul Wiesław Kwasniewski în cadrul galei Local Kombat Sarajevo, ce va avea loc vineri, de la ora 22.45.

323 afișări
Imaginea articolului Moroşanu, Ciobanu şi Rus se bat la Local Kombat Sarajevo

Cătălin Moroşanu se bate la Local Kombat Sarajevo (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Adversarul lui Moroşanu are aproape 160 de kilograme şi este cel mai masiv luptător cu care s-a bătut românul până în prezent.

În gala de la Sarajevo va lupta şi Sebastian Ciobanu, originar tot din Iaşi, în compania croatului Matias Barici, precum şi Corneliu Rus, care îl va avea ca adversar pe James Philllips, campion K1 al Germaniei şi câştigător al piramidei Local Kombat Croaţia.

În cadrul galei Local Kombat Sarajevo, ce va fi transmisă în direct de Pro TV, cei trei români vor lupta pentru calificarea la Final Elimination Europe 2009, un eveniment ce va avea loc în România.

Programul galei de la Sarajevo este următorul:

1. Matias Baric (Croaţia) - Sebastian Ciobanu (România)

2. Dragan Jovanovic (Serbia) - Domagoj Ostojic (Croaţia)

3 Wiesław Kwasniewski (Polonia) - Cătălin Moroşanu (România)

4 Dusko Basrak (Serbia) - Koos Wessels (Olanda)

5. James Philllips (Germania) - Corneliu Rus (România)

6. Mirnes Imamovic (Bosnia) - Stephan Leko (Germania)

7. Petr Vondracek (Cehia) - Dzevad Poturak (Bosnia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici