Mosley neagă în faţa justiţiei că ar fi luat parte la o "orgie nazistă"

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA), Max Mosley, a negat, luni, că ar fi luat parte la o orgie sado-masochistă având o conotaţie nazistă, aşa cum susţinuse publicaţia News of the World, pe care a dat-o în judecată la tribunalul din Londra.

14 afișări
Imaginea articolului Mosley neagă în faţa justiţiei că ar fi luat parte la o "orgie nazistă"

Mosley neagă în faţa justiţiei că ar fi luat parte la o "orgie nazistă"

Mosley a afirmat că orgia sado-masochistă, difuzată într-o întregistrare video la 30 martie de publicaţia engleză, nu conţinea "nicio aluzie la nazism".

Tabloidul News of the World a însoţit înregistrarea video cu un comentariu de "orgie nazistă", făcând legătura cu tatăl lui Mosley, fost responsabil al mişcării fasciste britanice în anii '30.

Preşedintele FIA, în vârstă de 68 de ani, era văzut alături de cinci femei, unele îmbrăcate în haine de prizonieri. Mosley nu a negat orgia sado-masochistă, însă a respins orice conotaţie nazistă.

"Toată viaţa mea mi s-a adus aminte de trecutul meu şi de părinţii mei şi acesta este ultimul lucru de care vreau să-mi amintesc într-un context sexual", a declarat Mosley în faţa judecătorului David Eady, în cadrul unei prime audieri la tribunal.

Preşedintele FIA a dat în judecată grupul de presă News Group Newspapers, care publică News of the World, pentru încălcarea intimităţii. Publicaţia susţine că difuzarea întregistrării era în interesul public.

"Eu şi soţia mea suntem împreună de peste 50 de ani şi ea nu cunoştea acest aspect al vieţii mele", a spus Mosley, evocând efectul "absolut catastrofal" al înregistrării.

"În ceea ce-i priveşte pe cei doi copii, nu cred că există ceva mai rău pentru ei decât să vadă aşa ceva într-un ziar", a menţionat Mosley.

În ciuda scandalului iscat de aceste imagini, şeful FIA a fost confirmat în funcţie la începutul lunii iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici