Motocicletă Harley Davidson din 1972, personalizată, în Top 10 la un campionat mondial - FOTO

Clujeanul Dorin Racz, care face motociclete personalizate, a expus, pentru prima oară în România, o motocicletă Harley Davidson Ironhead din anul 1972 modernizată pentru secolul al XXI-lea, cu care s-a clasat pe locul 9 la Campionatul Mondial de la Koln, transmite corespondentul MEDIAFAX.

498 afișări
Imaginea articolului Motocicletă Harley Davidson din 1972, personalizată, în Top 10 la un campionat mondial - FOTO

Motocicletă Harley Davidson din 1972 personalizată de un clujean, în Top 10 la un campionat mondial

Dorin Racz a participat, sâmbătă, în comuna Gilău, judeţul Cluj, la Festivalul ”BikeFest”, manifestare care reuneşte peste 1.000 de motociclişti din ţară şi străinătate şi unde a prezentat, pentru prima oară în România, o motocicletă Harley Davidson Ironhead din anul 1972 pe care a modernizat-o şi a adus-o la nivelul secolului al XXI-lea.

„Am botezat motocicleta <Rise of Anarchy> şi am construit-o pentru un client, special pentru concursuri. Am lucrat cam un an pe ea, dar a meritat. Am refăcut-o de la zero, am modernizat-o şi am adus-o în secolul al XXI-lea. I-am pus roţi noi, ţevile de eşapament au o formă specială, cu alamă la capete, rezervorul e schimbat şi am crescut capacitatea cilindrică de la 900 cmc la 1100 cmc. Am participat cu ea la numeroase concursuri internaţionale de custom bike, am câştigat un premiu în Elveţia şi am reuşit să mă clasez pe locul 9 la Campionatul Mondial desfăşurat la Koln. Am expus-o sâmbătă la BikeFest în Gilău pentru prima oară în România, iar în toamnă voi participa cu ea la o expoziţie de motociclete în SUA”, a spus Racz.

Festivalul „Bikefest” are loc în perioada 24-26 mai în comuna Gilău, judeţul Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici