Mourinho ar putea vedea meciul cu FC Barcelona de la hotel

Gruparea Real Madrid şi tehnicianul Jose Mourinho iau în calcul posibilitatea ca antrenorul portughez, suspendat pentru meciul din această seară, cu FC Barcelona, din Liga Campionilor, să urmărească de la hotel partida, din motive de securitate, informează As.

124 afișări
Imaginea articolului Mourinho ar putea vedea meciul cu FC Barcelona de la hotel

Mourinho ar putea vedea meciul cu FC Barcelona de la hotel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mourinho este suspendat pentru acest meci, ceea ce înseamnă că nu poate sta pe banca tehnică, nu poate participa la conferinţa de presă şi nici nu poate comunica în vreun fel cu restul stafului, indiferent de locul unde se află pe stadion. În cazul în care tehnicianul portughez va sta la hotel, acesta poate comunica telefonic cu secundul său, Aitor Karanka.

Potrivit As, în cazul în care Mourinho va decide să asiste la meci pe Camp Nou, el va putea să o facă fie dintr-o lojă destinată autorităţilor, fie dintr-una privată, unde va fi însoţit de un delegat UEFA, care va verifica dacă acesta respectă protocolul.

"Opţiunea cu loja privată este însă destul de complicată, ţinând cont de faptul că cele rămase disponibile pe Camp Nou nu sunt separate de public cu sticlă, ceea ce creşte riscul privind securitatea", notează As.

Meciul FC Barcelona - Real Madrid, din manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor, are loc, marţi, de la ora 21.45. În tur, FC Barcelona s-a impus cu scorul de 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici