Mourinho după înfrângerea cu Celta Vigo: Varane, accidentat, a făcut mai multe lucruri bune decât alţii

Tehnicianul Jose Mourinho a declarat, după ce echipa Real Madrid a fost învinsă de Celta Vigo în Cupa Spaniei, că unii jucători l-au dezamăgit, precizând că Raphael Varane, accidentat, a făcut mai mult decât alţi fotbalişti care erau apţi.

185 afișări
Imaginea articolului Mourinho după înfrângerea cu Celta Vigo: Varane, accidentat, a făcut mai multe lucruri bune decât alţii

Mourinho: Unii jucători m-au dezamăgit

'Evident, unii jucători m-au dezamăgit. (...) Alţii au fost exemplari, ca Varane, care chiar şi accidentat a rămas pe teren. Accidentat, el a făcut mai mult decât alţii care nu erau accidentaţi", a spus Mourinho.

Raphael Varane, titular miercuri, a rămas pe teren după ce s-a accidentat, deoarece Mourinho făcuse toate schimbările.

Formaţia Real Madrid a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), de echipa Celta Vigo, în prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Spaniei.

Golurile gazdelor au fost marcate de Bermejo '55 şi Bustos '77. Pentru Real Madrid a înscris Cristiano Ronaldo, în minutul 86.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici