Mourinho, suspendat două meciuri după ce i-a băgat degetul în ochi lui Vilanova - VIDEO

Tehnicianul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, care i-a băgat un deget în ochi antrenorului secund al formaţiei FC Barcelona, Tito Vilanova, la 17 august, la meciul din Supercupa Spaniei, a fost suspendat pentru două etape, informează AFP, citând Federaţia Spaniolă de Fotbal.

164 afișări
Imaginea articolului Mourinho, suspendat două meciuri după ce i-a băgat degetul în ochi lui Vilanova - VIDEO

Mourinho, suspendat două meciuri după ce i-a băgat degetul în ochi lui Vilanova

Vilanova a fost suspendat un meci pentru că a ripostat.

Tehnicianul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, i-a băgat un deget în ochi antrenorului secund al formaţiei FC Barcelona, Tito Vilanova, la 17 august, după ce, în minutul 90+3 al Supercupei Spaniei, de la gruparea madrilenă au fost eliminaţi doi jucători. Echipa FC Barcelona a câştigat Supercupa Spaniei, după ce s-a impus în manşa secundă cu formaţia Real Madrid, pe teren propriu, scor 3-2 (2-1). Cele două echipe au remizat în partida tur, la Madrid, scor 2-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici