MTS: Handbalul românesc nu va mai fi la fel fără Marian Cozma

Ministerul Tineretului şi Sportului şi-a exprimat tristeţea, printr-un comunicat semnat de ministrul Monica Iacob-Ridzi, în privinţa decesului handbalistului Marian Cozma, apreciind că handbalul românesc nu va mai fi la fel şi asigurând familia sportivului de tot sprijinul.

18 afișări
Imaginea articolului MTS: Handbalul românesc nu va mai fi la fel fără Marian Cozma

MTS: Handbalul românesc nu va mai fi la fel fără Marian Cozma (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

"Ministerul Tineretului şi Sportului şi eu personal suntem alături de familia îndoliată şi de marea familie a handbalului, în special, şi a sportului, în general, pentru momentele triste pe care le trăieşte în aceste zile. Marian Cozma a reprezentat un simbol pentru ceea ce înseamnă performanţa românească şi şansa sportului românesc de a se afla, din nou, pe cele mai înalte culmi ale gloriei sportive. Ne aflăm în faţa unui eveniment extrem de tragic al familiei sportului românesc şi vă asigur de toată compasiunea mea. Handbalul românesc nu va mai fi la fel fără Marian Cozma, ca de altfel întregul sport românesc de performanţă. Sunt alături de familia îndoliată şi o asigur de tot sprijinul diplomatic şi instituţional pentru pedepsirea vinovaţilor şi repatrierea corpului neînsufleţit. Ştiu că toate acestea nu pot compensa durerea prin care trec în aceste zile, dar îi asigur că în această privinţă nu vor avea supărări suplimentare. Dumnezeu să îl odihnească în pace!", se arată în comunicat MTS remis agenţiei MEDIAFAX.

Componentul naţionalei României şi al formaţiei ungare MKB Veszprem, Marian Cozma, a fost înjunghiat mortal, sâmbătă noapte, la o discotecă din oraşul unde juca, în altercaţie fiind implicaţi şi alţi doi coechipieri, sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesic.

Citeşte şi:

Handbalistul Marian Cozma, înjunghiat mortal într-o discotecă din Ungaria (Video)

Lumea sportivă în stare de şoc după decesul lui Marian Cozma

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici