Mugurel Buga, în atenţia clubului Ceahlăul Piatra Neamţ

Atacantul Mugurel Buga, pus pe lista de transferuri de FC Rapid, se află în atenţia clubului Ceahlăul Piatra Neamţ, a declarat, miercuri, preşedintele CA al grupării moldovene, Viorel Măstăcăneanu.

2 afișări
Imaginea articolului Mugurel Buga, în atenţia clubului Ceahlăul Piatra Neamţ

Mugurel Buga, în atenţia clubului Ceahlăul Piatra Neamţ

"Buga, de la Rapid, este în atenţia noastră, dar acum nici nu mai ştim cum să mai abordăm situaţia. Ne-am săturat de «fumurile» şi fiţele fotbaliştilor. Toţi au «fumuri» de Champions League în cap", a spus Măstăcăneanu, care a adăugat că gruparea nemţeană nu este interesată de mijlocaşul Romeo Stancu, tot de la Rapid, deşi acesta a primit o hârtie de transfer de la gruparea giuleşteană.

Viorel Măstăcăneanu a adăugat că un alt jucător dorit de antrenorul Viorel Hizo era Vasilică Cristocea, pus pe lista de transferuri de FC Steaua. Oficialul nemţean a explicat, însă, că gruparea din Bulevardul Ghencea a tratat "prea de sus" oferta Ceahlăului pentru Cristocea, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul lui Marius Croitoru. "Atunci când am intrat în discuţii pentru achiziţionarea lui Cristocea, ni s-a spus ceva de genul: «Păi Vasilică e jucător de Champions League. Nu pleacă oriunde şi oricum de la noi». Ni s-a părut că suntem trataţi prea de sus, aşa că am renunţat, deocamdată", a adăugat Măstăcăneanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici