Muguruza se alătură Simonei Halep şi se retrage de la Miami Open din cauza unei accidentări

Garbine Muguruza este un alt nume de top care nu va juca până la începutul sezonului de zgură, numărul nouă mondial şi actuala campioană WTA Finals anunţând că nu va evolua în această săptămână la Miami.

1684 afișări
Imaginea articolului Muguruza se alătură Simonei Halep şi se retrage de la Miami Open din cauza unei accidentări

Sursa foto: Profimedia

De asemenea, la fel ca şi în cazul Simonei Halep, Muguruza se va retrage şi de la viitoarele turnee de la Charleston şi Billie Jean King Cup, din cauza unei accidentări la umărul stâng, Madridul fiind primul ei turneu la care şi-a anunţat prezenţa pentru sezonul de zgură.

Storm Sanders o va înlocui, din postura de lucky loser, pe tabloul principal de la Miami.

„Bună tuturor, am vrut să vă anunţ că, din păcate, a trebuit să mă retrag de la Miami, Charleston şi BJKC din cauza unei accidentări la umărul stâng", a scris ea pe reţelele de socializare.

„După testele pe care le-am făcut în ultimele zile, recomandarea medicilor mei este să mă opresc şi să mă recuperez bine, îmi pare foarte rău, dar trebuie să îmi ascult corpul. Sunt încrezătoare că totul va merge bine şi voi face tot ce pot pentru a începe sezonul de zgură la Madrid."

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici