Mulţescu se teme de arbitraj înaintea meciului cu Steaua

Tehnicianul echipei Universitatea Cluj, Gheorghe Mulţescu, a declarat că are "o uşoară temere" în privinţa arbitrajului înaintea meciului cu Steaua, programat sâmbătă, la ora 15.00, în etapa a XII-a a Ligii I.

1 afișare
Imaginea articolului Mulţescu se teme de arbitraj înaintea meciului cu Steaua

Mulţescu se teme de arbitraj înaintea meciului cu Steaua

"Recunosc că m-am gândit la arbitraj şi am o uşoară temere, bazată pe realitate. Echipele mari sunt de regulă avantajate şi există o senzaţie că şi cu Steaua va fi la fel. Sper să nu fie aşa sau măcar arbitrul să nu decidă rezultatul", a spus Mulţescu.

Tehnicianul a făcut un apel către suporteri, cărora le-a cerut să vină în număr cât mai mare la stadion. "Aş vrea sa fie cât mai mulţi la stadion şi să ne susţină. Ar fi frumos să batem împreună pe Steaua", a adăugat Mulţescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici