Muntean nu mai susţine financiar organizarea meciului de Cupa Davis

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că omul de afaceri Aurel Muntean nu va mai susţine financiar organizarea meciului de Cupa Davis România-Rusia, ce va avea loc în perioada 6-8 martie, la Sibiu.

15 afișări
Imaginea articolului Muntean nu mai susţine financiar organizarea meciului de Cupa Davis

Muntean nu mai susţine financiar organizarea meciului de Cupa Davis

"Eu zic că lucrurile stau bine. Am format în cadrul federaţiei un comitet de organizare şi aştept şi un răspuns de la doamna ministru (n.r. - ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob-Ridzi). Eu sper că totul va fi în regulă. Domnul Muntean nu mai susţine financiar echipa de Cupa Davis. S-a retras, iar noi trebuie să ne ocupăm de această organizare", a precizat Ruxandra Dragomir.

Echipa de Cupa Davis a României va întâlni Rusia, în primul tur al Grupei Mondiale, meciul urmând să aibă loc în Sala Transilvania din Siubiu, în perioada 6-8 martie. Conform site-ului oficial al competiţiei, echipa României va fi formată din jucătorii Victor Hănescu (numărul 37 mondial), Victor Crivoi (numărul 127 mondial), Adrian Cruciat (numărul 174 mondial) şi Horia Tecău (numărul 1292 mondial).

Noul preşedinte al FR Tenis nu a putut da detalii despre componenţa echipei, urmând să se întâlnească, joi, la Sibiu, cu jucătorii care vor evolua împotriva Rusiei. "Andrei Pavel este deja la Sibiu şi mâine mă voi deplasa şi eu acolo. Deocamdată, nu am prea multe detalii, pentru că abia mâine se va întruni echipa la Sibiu", a spus conducătoarea forului de tenis.

Ruxandra Dragomir a câştigat alegerile pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis care au avut loc, luni, la Poiana Braşov, după ce l-a învins, în turul al doilea, pe Aurel Muntean. Dragomir a declarat, după aflarea rezultatului alegerilor, că speră că Aurel Muntean nu va fi foarte supărat de înfrângerea din cadrul scrutinului de la Poiana Braşov şi nu va renunţa la sponsorizarea meciului de Cupa Davis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici