Munteanu: Faptul că vom juca fără spectatori este o lovitură grea

Tehnicianul Dorinel Munteanu a declarat că pentru Oţelul Galaţi este o lovitură grea faptul că va juca fără spectatori meciul cu Ceahlăul, însă a precizat că echipa sa trebuie să câştige.

8 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Faptul că vom juca fără spectatori este o lovitură grea

Munteanu: Faptul că vom juca fără spectatori este o lovitură grea (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Această veste, că nu jucăm meciul cu public, nu este foarte bună pentru noi. Aveam mare nevoie de aportul fanilor, ţinând cont de victoria din prima etapă şi cât de important este un public precum cel din Galaţi, care cu siguranţă şi-ar fi încurajat echipa. Este o lovitură grea, dar şi în aceste condiţii vom face tot posibilul să câştigăm. Jocul fără spectatori nu are farmec, însă noi suntem pregatiţi să câştigăm indiferent de condiţii", a afirmat Munteanu.

Dorinel Munteanu nu poate conta în meciul cu Ceahlăul pe Viglianti, Cojoc, Pena şi Sălăgeanu, toţi accidentaţi. Va reintra însă portarul Kolev, absent în prima etapă din cauza unei suspendări.

"Chiar dacă Baotici a jucat foarte bine, Kolev rămâne portarul nostru numărul unu", a explicat tehnicianul.

Oţelul Galaţi a anunţat, joi, că va juca fără spectatori meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, din etapa a II-a a Ligii I, ca urmare a unei decizii a Ligii Profesioniste de Fotbal.

"Am fost înştiinţaţi de către Liga Profesionistă de Fotbal că, din cauza lipsei turnicheţilor, nu avem voie să jucăm cu spectatori. Au luat această decizie în urma unui memoriu făcut de cei de la Ceahlăul", a declarat directorul general Marius Stan.

Partida dintre Oţelul Galaţi şi Ceahlăul Piatra Neamţ, din cadrul etapei a II-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici