Munteanu: Poli Timişoara este cea mai în formă echipă în acest moment

Antrenorul echipei FC Vaslui, Dorinel Munteanu, consideră că meciul programat miercuri, în etapa a XXIV-a a Ligii I, cu Poli Ştiinţa Timişoara, va fi o partidă dificilă pentru jucătorii săi deoarece formaţia "alb-violetă" este cea mai în formă din campionat.

14 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Poli Timişoara este cea mai în formă echipă în acest moment

Antrenorul echipei FC Vaslui, Dorinel Munteanu (Imagine: Mediafax Foto)

"Va fi un meci foarte greu având în vedere că Timişoara este cea mai în formă echipă în momentul de faţă. Nu ne va fi uşor deoarece avem şi două absenţe importante, Mardare şi cu Bălace, care au primit cartonaşe galbene la meciul cu Galaţiul. Nu mă afectează în niciun fel declaraţiile patronului de la Timişoara, dacă eu pot să joc sau nu, echipa nu stă într-un jucător, şi vom demonstra că aici la Vaslui nu e niciun Kosovo, aşa cum a spus-o de atâtea ori Marian Iancu", a spus Dorinel Munteanu.

Antrenorul echipei Poli Ştiinţa Timişoara, Dusan Uhrin Jr, spune că absenţele din cele două formaţii nu vor conta pentru rezultatul final al meciului. "Nu contează absenţele celor de la Vaslui, pentru că şi la noi sunt absenţi. Cei care îi vor suplini de la FC Vaslui sunt la fel de valoroşi ca cei care nu joacă. Vom juca împotriva unei echipe care se luptă şi ea pentru cupele europene, obiectiv asemănător cu al nostru. Mergem acolo cu gândul de a ne lupta şi de a câştiga puncte", a spus Uhrin.

FC Vaslui - Poli Ştiinţa Timişoara, miercuri, ora 15.00, Kanal D

Palmares: 5 1 2 2 5-7

Primul meci: 0-2, la Timişoara, la 14 octombrie 2005

Scor maxim: n-au fost rezultate la o diferenţă mai mare de două goluri

Singurul punct obţinut de Poli Timişoara la Vaslui: 1-1, în 2006

Ultimul meci jucat la Vaslui: 1-0, la 25 noiembrie 2006

În tur: 1-2

Echipe probabile:

FC Vaslui: 81. Hăisan - 24. Apostol, 15. Buhuş, 3. Andronic, 27. Hugo Luz - 8. Zmeu, 21. N'Doye - 10. S. Frunză, 20. Ljubinkovici, 30. Jovanovici - 19.Temwanjera. Antrenor: Dorinel Munteanu

Rezerve: 22. Puia, 2. Doboş, 23. M. Matei, 18. Buhăescu, 4. Panait, 9. Neagu, 27. Bukvici.

Absenţi Mardare, Bălace (suspendaţi), Moraru (accidentant).

Poli Ştiinţa Timişoara: 12. Popa - 31. Bădoi, 16. Luchin, 4. Brezinski, 25. Mihazes- 31. Abiodun, 17. Borbely, 10. Art. Karamyan - 7. Aliuţă - 9. Ganea, 11. Arm. Karamyan. Antrenor: Dusan Uhrin.

Rezerve: 1. Zimmermann, 3. Latovlevici, 6. Raţiu, 13. Shroj, 8. Martinez, Bucur, 19. Rusici.

Absenţi: Cânu (suspendat), Vrsici, Alexa.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă formată din Mugurel Drăgănescu (central), Aurel Oniţa, Ionel Popa (asistenţi) şi Marius Martiş (rezervă). Observatori au fost delegaţi Sorin Satmari şi George Ionescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici