Munteanu: Rădoi şi-a îndeplinit visul

Fostul antrenor al echipei Steaua, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că Mirel Rădoi şi-ar îndeplini un vis, acela de a se transfera în străinătate, dacă ar ajunge la Al Hilal şi crede că jucătorul stelist ar alege această destinaţie fotbalistică din punct de vedere financiar.

12 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Rădoi şi-a îndeplinit visul

Munteanu: Rădoi şi-a îndeplinit visul (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Mirel şi-a îndeplinit un vis, de a se transfera în străinătate. Cred că este foarte bine pentru el din punct de vedere financiar, din punct de vedere sportiv nu cred că este un avantaj pentru el acest transfer... Dar este alegerea lui, să joace bine acolo şi să aibă baftă. A fost decisiv probabil aspectul financiar", a spus Dorinel Munteanu.

Fostul internaţional român nu ştie dacă Mirel Rădoi va mai fi convocat la naţională, dar a precizat că selecţionerul Victor Piţurcă ţine cont şi de calitatea campionatului în care evoluează un jucător. "Depinde de antrenorul echipei naţionale dacă va mai fi convocat. Eu cred că domnul Piţurcă ţine foarte mult şi la calitatea campionatului în care evoluează jucătorul. Nu ştiu, e greu să vă spun dacă va mai fi convocat", a mai spus Piţurcă.

Dorinel Munteanu crede că oficialii stelişti au fost determinaţi să accepte transferul lui Rădoi la Al Hilal datorită sumei oferită. "Probabil o sumă de transfer foarte mare. În criza asta este e binevenită... Cred că nimeni nu se opune plecării lui Mirel Rădoi la o echipă din străinătate. Joacă de foarte mult timp la Steaua, a declarat că vrea să plece, şi-a făcut datoria pentru club şi nu s-ar opune nimeni. Eu îi urez multă baftă", a precizat Munteanu.

FC Steaua este aproape de a-l transfera pe fundaşul Mirel Rădoi la Al Hilal din Arabia Saudită, echipă antrenată de Cosmin Olăroiu.

Citeşte şi:

Rădoi, aproape de a fi transferat la Al Hilal

Petrescu: Rădoi să se gândească la viitorul lui şi să plece la Al Hilal

Ion Dumitru: Rădoi pleacă în Arabia Saudită pentru bani

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici