Mureşan a cerut scuze U. Craiova pentru declaraţiile legate de "sacoşa cu bani"

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, şi-a cerut scuze public, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, pentru declaraţiile legate de presupusa "sacoşă cu bani" cu care ar fi fost motivaţi jucătorii craioveni la meciul de sâmbătă de către adversarii la titlu.

2 afișări
Imaginea articolului Mureşan a cerut scuze U. Craiova pentru declaraţiile legate de "sacoşa cu bani"

Mureşan a cerut scuze U. Craiova pentru declaraţiile legate de "sacoşa cu bani"

"La fiecare meci sunt cârcotaşi care umblă cu poveşti, care ne dau telefoane că se va întâmpla una sau alta. Am făcut declaraţia cu sacoşa influenţaţi de aceste poveşti şi de un angajat care acum nu mai e atât de sigur că a văzut sacoşa cu bani. Am făcut o greşeală şi ne cerem scuze celor de la Universitatea Craiova, în numele meu, al lui Arpad Paskany şi a clubului. O să-l sun personal pe Mititelu şi să-mi prezint scuzele", a declarat Mureşan în cadrul unei conferinţe de presă.

Patronul grupării CFR Cluj, Paszkany Arpad, a declarat, sâmbătă, după victoria, cu scorul de 4-1, din meciul cu Universitatea Craiova, că jucătorii antrenaţi de Nicolo Napoli au plâns de două ori, atât pentru înfrângere, cât şi pentru suma de 200.000 de euro care i-ar fi aşteptat în cazul victoriei.

Mureşan a mai spus că în ciuda faptului că Paszkany a fost chemat miercuri la Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, pentru a da declaraţii suplimentare referitoare la caz, acesta nu va se va prezenta, întrucât pleacă din ţară. Oficialul clujean crede că patronul grupării, Arpad Paszkany nu riscă o pedeapsă din partea Comisie de Disciplină, deoarece nu ocupă nicio funcţie în cadrul clubului, fiind acţionar minoritar la club ca şi persoană fizică, majoritatea acţiunilor fiind deţinute de societăţi private. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici