Mureşan: Am încredere în Alexandru Deaconu, este un arbitru bun

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, miercuri, că are încredere în arbitrul Alexandru Deaconu, care va conduce partida dintre gruparea clujeană şi Dinamo Bucureşti, din etapa a XIV a Ligii I, precizând că acesta este un "central" bun.

14 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Am încredere în Alexandru Deaconu, este un arbitru bun

Mureşan: Am încredere în Alexandru Deaconu, este un arbitru bun (Imagine: Mediafax Foto)

"Alexandru Deaconu este un arbitru bun, am încredere în el. Sper să nu fie greşeli de arbitraj. Cu siguranţă vor fi greşeli ale arbitrilor în această etapă, pentru că nici arbitrii şi nici echipele nu sunt în formă. În derbiul acestei etape mi-aş dori un egal la partida dintre Rapid şi Steaua", a spus Mureşan.

Partida CFR Cluj - Dinamo Bucureşti se va disputa duminică, de la ora 20.00, şi va fi condusă la centru de Alexandru Deaconu. Acesta va fi ajutat de asistenţii Aurel Oniţă şi Dorin Mudura, în vreme ce rezervă va fi Lucian Rusandu. Observatori vor fi Cornel Sorescu şi Gheorghe Nedelescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici