Mureşan: Autobaza lui Cârţu a funcţionat în atac

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, miercuri seară, în glumă, că "autobaza lui Sorin Cârţu a funcţionat în atac", după victoria din meciul cu FC Basel, scor 2-1, în prima etapă a grupei E a Ligii Campionilor.

20 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Autobaza lui Cârţu a funcţionat în atac

Mureşan: Autobaza lui Cârţu a funcţionat în atac (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Am avut emoţii, era normal să fie o partidă grea. FC Basel era favorită în acest meci, este o echipă puternică, care a arătat că este bună. Am avut un început extraordinar, dar apoi ne-am lăsat puţin dominaţi. Glumind puţin, pot spune că autobaza lui Cârţu a funcţionat în atac. Am avut multe ocazii, am fost mai buni decât Basel, puteam să mai înscriem. Sunt trei puncte enorme, au o valoare mare, pentru că trebuia să ne relansăm calitatea jocului, în perspectiva meciurilor din campionat, dar şi din Liga Campionilor. Aceste trei puncte sunt fantastice. Cred că vom face treabă bună cu Sorin Cârţu, este un antrenor extraordinar, care ştie mult fotbal. Sper să luăm şi campionatul, pentru că mai avem şanse", a declarat Mureşan la TVR.

El a menţionat că este important că schimbarea antrenorului Andrea Mandorlini s-a făcut la timp. "Au fost nişte greşeli care s-au făcut înainte, de aceea s-a şi produs schimbarea, important este că am făcut la timp această schimbare. Ar fi bine să scoatem un egal la Roma, vom merge să nu pierdem. Sper să fie din ce în ce mai bine", a adăugat Mureşan.

Campioana României, CFR Cluj, a debutat cu o victorie în grupa E a Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), echipa elveţiană FC Basel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici