Mureşan: FC Braşov nu are întîmplător cea mai bună apărare

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan este convins că partida pe care clujenii o vor juca, duminică, în compania formaţiei FC Braşov, nu va fi una uşoară, pentru că vor întâlni echipa cu cea mai bună apărare din campionat.

21 afișări
Imaginea articolului Mureşan: FC Braşov nu are întîmplător cea mai bună apărare

Mureşan: FC Braşov nu are întîmplător cea mai bună apărare

"Va fi dificil pentru noi, ştim asta. FC Braşov joacă un fotbal consistent, au o apărare bună, constantă, prin care cu greu poţi trece. Faptul că au luat atât de puţine goluri nu e întâmplător, deşi au jucat şi cu echipe care marchează de obicei. Asta spune multe despre jocul lor. Cu toate acestea, noi trebuie să câştigăm şi asta ne obligă la un joc bun. Avem un lot valoros care poate face ce nu au făcut alte echipe la Braşov, şi anume să câştige", a declarat Iuliu Mureşan.

Campioana CFR Cluj a sosit încă de vineri la Braşov, Iuliu Mureşan explicând şi motivul pentru care s-a luat această decizie: "Braşovul este printre puţinele oraşe în care facem deplasarea cu autocarul, nu cu avionul, astfel că am decis să venim mai repede pentru ca băieţii să poată să îşi revină după drumul destul de lung".

Echipa lui Maurizzio Trombetta a efectuat, vineri după-amiază, primul antrenament la Braşov, urmând ca sâmbătă să mai aibă programată încă o şedinţă de pregătire, la ora jocului.

Duminică, CFR Cluj joacă în etapa XIV-a a Ligii I, cu FC Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici