Mureşan: FC Vaslui nu a fost mai bun faţă de noi

Preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, vineri seară, după înfrângerea, cu scorul de 5-3, din meciul din deplasare cu FC Vaslui, că echipa gazdă nu a fost mai bună decât formaţia clujeană.

34 afișări
Imaginea articolului Mureşan: FC Vaslui nu a fost mai bun faţă de noi

Mureşan: FC Vaslui nu a fost mai bun faţă de noi (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Felicit Vasluiul. E greu să mai spunem dacă mai avem şanse la titlu, depinde de mulţi factori, dar în primul rând de noi. FC Vaslui nu a fost mai bun faţă de noi", a spus Mureşan.

Formaţia FC Vaslui a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 5-3 (2-0), echipa CFR Cluj, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Sânmărtean '26, Adailton '35, '58 şi Burdujan '63, '87. Pentru CFR Cluj au înscris De Zerbi '59, Bastos '89 şi Emil Dică '90.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici