Mureşan: În proporţie de 95 la sută, noul antrenor va fi Maurizio Trombetta

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că, în proporţie de 95 la sută, antrenorul Maurizio Trombetta va rămâne pe banca tehnică a grupării ardelene.

15 afișări
Imaginea articolului Mureşan: În proporţie de 95 la sută, noul antrenor va fi Maurizio Trombetta

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Maurizio Trombetta (Imagine: Mediafax Foto)

"Noul antrenor al echipei va fi, în proporţie de 95 la sută, Maurizio Trombetta. I-am comunicat acest lucru telefonic. Au fost multe nume vehiculate, dar nimic nu a fost adevărat. Nu am discutat cu nimeni", a spus Mureşan.

Iuliu Mureşan a menţionat că până în ianuarie, CFR nu va mai transfera niciun jucător. "Acel decar din Argentina va veni abia în ianuarie. Nu mai vin jucători în decembrie la noi. Nu mai vine nimeni în acest an, vom anunţa alte transferuri în ianuarie", a completat Mureşan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici