Mureşan: Nei nu este ultimul jucător pe care îl transferăm

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că brazilianul Claudinei Alexandre Aparecido "Nei" nu va fi ultimul jucător pe care îl va transfera gruparea din Gruia.

17 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Nei nu este ultimul jucător pe care îl transferăm

Mureşan: Nei nu este ultimul jucător pe care îl transferăm (Imagine: Mediafax Foto)

"Acesta nu este ultimul jucător transferat, la noi pot fi mereu surprize, având în vedere că în 31 august se încheie perioada de transfer. Când am discutat strategia de transferuri cu Toni Conceicao, mi-a cerut să întărim concurenţa pe trei posturi, iar pentru atac am avut două variante oprindu-ne la Nei. Este un jucător foarte bun, îl monitorizăm şi îl dorim de doi ani şi jumătate, iar acum l-am adus împrumutat pe un an, cu opţiune de cumpărare vara viitoare. În ultima vreme mi-au cam ieşit pronosticurile, aşa că sper ca la returul din play-off-ul Ligii Europa, din 27 august, Nei să debuteze cu gol", a declarat Mureşan.

Nei are 29 de ani şi ultima etapă la care a evoluat este Al-Shabab (Arabia Saudită).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici