Mureşan: Nici în Divizia B sau Divizia C nu au fost conduşi acasă cu 3-0

Preşedintele Iuliu Mureşan a declarat, joi seară, că nu îşi aduce aminte ca echipa CFR Cluj să fi fost condusă pe teren propriu, cu scorul de 3-0, nici în Divizia B şi nici în Divizia C, aşa cum s-a întâmplat în meciul cu Anorthosis Famagusta.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Mureşan: Nici în Divizia B sau Divizia C nu au fost conduşi acasă cu 3-0

Mureşan: Nici în Divizia B sau Divizia C nu au fost conduşi acasă cu 3-0

"Am fost foarte optimist înaintea acestui meci, poate şi am greşit aici, pentru că mă gândeam că jucăm cu o echipă din Cipru, dar echipa din Cipru ne-a arătat că ştie fotbal. Băieţii au jucat foarte relaxaţi de la început şi încă din minutul doi i-am spus lui Arpi că nu o să fie bine azi. Faţă de jocul de la Craiova a fost o diferenţă extraordinară. Problema a fost de oncentrare şi pregătire psihologică pentru partidă. Cred că nu am fost conduşi acasă cu 3-0 nici în Divizia B nici în Divizia C nici în Liga I. Nu renunţăm însă, nu ne considerăm necalificaţi. Încercăm să oţinem în Cipru maximum posibil, inclusiv calificarea. Anorthosis nu a fost Real Madrid sau Bayern. Poate să fie o excursie plăcută în Cipru şi să ne calificăm", a spus Mureşan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici