Mureşan: Nu ştiu dacă se va realiza transferul lui Dică

Preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că sunt deja discuţii pentru transferul mijlocaşului român al echipei Catania, Nicolae Dică, dar nu ştie dacă se vor finaliza tratativele.

12 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Nu ştiu dacă se va realiza transferul lui Dică

Mureşan: Nu ştiu dacă se va realiza transferul lui Dică

"Avem interes pentru Dică. Sunt discuţii în faza incipientă, dar nu ştiu dacă se va finaliza transferul. Mi-ar plăcea să vină la CFR, eu îl cunosc pe Dică şi ştiu că s-ar plia perfect pe jocul echipei noastre. Deocamdată nu s-a concretizat nimic", a spus Mureşan.

Oficialul clujean a precizat că mijlocaşul Eugen Trică, dorit de Anorthosis Famagusta, va continua la CFR. "Trică va continua la CFR, el mai are contract încă un an şi jumătate cu noi. E un jucător genial, determinant pentru echipa noastră", a menţionat Mureşan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici