Mutu a aflat că i-a murit bunica

Atacantul Adrian Mutu a aflat, în cantonamentul din Elveţia al naţionalei României, că i-a murit bunica din partea mamei, la scurt timp după ce presa italiană anunţase că românul trebuie să plătească grupării Chelsea o despăgubire de 12 milioane de euro.

31 afișări
Imaginea articolului Mutu a aflat că i-a murit bunica

Mutu a aflat că i-a murit bunica (Imagine: Mediafax Foto)

Bunica lui Mutu, Elena Ivaşcu, în vârstă de 83 de ani, din Călineşti (n.r. - localitate din judeţul Argeş), a decedat vineri, la ora 13.30. Ea urmează să fie înmormântată luni.

Rudele atacantului au vrut iniţial să-i ascundă acestuia că i-a murit bunica, dar în cele din urmă mama lui Mutu s-a hotărât să îl sune şi să îi spună ce s-a întâmplat.

Presa italiană a anunţat, vineri, în urma unei decizii a Camerei de Rezolvare a Disputelor din cadrul FIFA, Adrian Mutu va trebui să plătească 12 milioane de euro grupării Chelsea Londra, după ce i-a fost reziliat contractul cu clubul englez în 2004, deoarece a fost depistat pozitiv cu cocaină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici