Mutu a marcat două goluri pentru Fiorentina

Atacantul Adrian Mutu a marcat ambele goluri ale Fiorentinei în meciul amical cu Viareggio, câştigat, sâmbătă, cu scorul de 2-0, informează presa italiană.

1 afișare
Imaginea articolului Mutu a marcat două goluri pentru Fiorentina

Mutu a marcat două goluri pentru Fiorentina

Mutu a ratat un penalti în minutul 31, dar a deschis scorul în minutul 38 şi a ridicat scorul la 2-0 în minutul 41. El a fost înlocuit de antrenorul Cesare Prandelli în minutul 74, când în teren a fost trimis Lepiller. În repriza secundă, începând din minutul 57, la Fiorentina a evoluat şi Christian Vieri.

Evoluţia lui Mutu a fost apreciată în presa italiană. "Fiorentina, sub zodia lui Adrian Mutu", a titrat cotidianul Il Tirreno. "Românul a făcut totul în prima repriză: s-a lăsat hipnotizat de tânărul portar de la Viareggio, Russo, care i-a respins un penalti, apoi s-a revanşat cu o dublă care netezeşte drumul spre succes al echipei lui Prandelli. Şi toate acestea sub ochii lui Gigi Cagni, antrenorul de la Empoli, primul adversar al Fiorentinei în campionat", a notat sursa citată.

"Fiorentina profită de Mutu", a titrat site-ul sportal.it, care adaugă că "Adrian Mutu a confirmat că este unul dintre cei mai în formă jucători" din formaţia pregătită de Prandelli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici