Mutu a marcat două goluri pentru Fiorentina în partida cu Debrecen VIDEO

Atacantul Adrian Mutu a marcat două goluri în meciul pe care Fiorentina l-a câştigat, marţi, cu scorul de 4-3, în deplasare, în faţa formaţiei ungare Debrecen, în etapa a treia a grupei E a Ligii Campionilor.

21 afișări
Imaginea articolului Mutu a marcat două goluri pentru Fiorentina în partida cu Debrecen  VIDEO

Mutu a marcat două goluri pentru Fiorentina în partida cu Debrecen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mutu, care a fost integralist, a marcat în minutele 6 şi 20. De asemenea, el a dat pasa de gol la reuşita lui Gilardino din minutul 10. Golul al patrulea al Fiorentinei a fost înscris de Santana, în minutul 37.

Pentru Debrecen au înscris Czvitkovics '2, Rudolf '28 şi Coulibaly '88.

Vezi aici rezumatul video al meciului

În celălalt meci al grupei, Liverpool a pierdut cu Olympique Lyon, scor 1-2, prin golurile marcate de Benayoun, în minutul 41, respectiv Gonalons '72 şi Delgado '90+1.

Clasamentul grupei este următorul:

1. Olympique Lyon - 9 puncte;

2. Fiorentina - 6 puncte;

3. Liverpool - 3 puncte;

4. Debrecen - 0 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici