Mutu a semnat noul contract cu Fiorentina

Atacantul Adrian Mutu a semnat, luni dimineaţă, un nou contract cu gruparea Fiorentina, însă această înţelegere va fi oficializată joi, informează violanews.com.

8 afișări
Imaginea articolului Mutu a semnat noul contract cu Fiorentina

Mutu a semnat noul contract cu Fiorentina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Acordul dintre Fiorentina şi Adrian Mutu este realizat. Românul a semnat noul contract în această dimineaţă, dar acordul va fi oficializat abia joi, când va semna şi clubul. Noul contract îl va lega pe Mutu de Fiorentina până la finalul anului 2012 şi include o mărire de salariu de aproximativ 200.000 de euro", notează sursa citată.

Adrian Mutu mai avea contract cu Fiorentina până în 2011. Internaţionalul român, care potrivit presei italiene urma să părăsească Fiorentina în această vară pentru a se transfera la AS Roma, refuzase până în prezent prelungirea contractului, deoarece nu exista un acord în privinţa termenilor noii înţelegeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici