Mutu: Am pătimit destul, e timpul calificării!

Atacantul Adrian Mutu a declarat, joi, cu două zile înainte de meciul dintre reprezentativele României şi Belarusului, din preliminariile Euro-2008, că actuala generaţie "a pătimit destul" şi că a venit timpul obţinerii unei calificări.

2 afișări
Imaginea articolului Mutu: Am pătimit destul, e timpul calificării!

Mutu: Am pătimit destul, e timpul calificării

"Suntem foarte concentraţi, această generaţie a pătimit destul şi a venit timpul unei calificări. Faptul că Belarus are un nou antrenor nu e o veste prea bună, pentru că întotdeauna jucătorii dau totul ca să arate ce pot", a spus Mutu, într-o conferinţă de presă.

Fotbalistul consideră că componenţii naţionalei României trebuie să fie atenţi la mijlocaşul Aleksandr Hleb la meciul de sâmbătă. "Hleb, un jucător important pentru Belarus, joacă la Arsenal şi ar trebui să stăm atenţi la el, nu trebuie să-l subestimăm. El este un mai bun pasator decât golgheter şi este motorul echipei sale. E într-o formă foarte bună? Păcat", a precizat Mutu.

Adrian Mutu crede că partida cu Belarus va fi una frumoasă, foarte echilibrată, "un meci pe viaţă şi pe moarte". "Noi avem în joc foarte multe, ei au onoarea şi va ieşi un meci foarte tare. Un rezultat pozitiv ar însemna un pas important pentru calificare. Am jucat împotriva lor şi nu va fi simplu. Belarusul e o echipă agresivă. Sunt bucuros că antrenorul lor a zis că naţionala noastră e mai puternică decât Olanda, dar aş fi şi mai fericit dacă ar şi crede acest lucru. Asta ar însemna că am reuşit să ne câştigăm respectul", a afirmat Mutu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici