Mutu: Am să mai bat penaltiuri la echipa naţională

Atacantul Adrian Mutu a declarat, luni, cu ocazia reunirii echipei naţionale pentru partida amicală contra Letoniei, că va mai executa penaltiuri la prima reprezentativă, chiar dacă a ratat în partida cu Italia, din grupa C a Campionatului European.

12 afișări
Imaginea articolului Mutu: Am să mai bat penaltiuri la echipa naţională

Mutu: Am să mai bat penaltiuri la echipa naţională (Imagine: Mediafax Foto)

"Am să mai bat penaltiuri. Mi-a rămas în cap două săptămâni, gata. Am ratat un 11 metri în grupe. Baggio ce trebuia să facă, că a ratat în finală?! Avem atâtea meciuri de jucat şi nu o să stau să mă gândesc la un 11 metri care s-a întâmplat acum o lună sau două", a spus Mutu.

Adrian Mutu a afirmat că nu este supărat pe nimeni din anturajul echipei naţionale, respingând astfel un conflict cu selecţionerul Victor Piţurcă. "Nu sunt supărat pe nimeni. A fost o părere a mea pentru toate bazaconiile care s-au scris în ziare după europene, care nu au nicio legătură cu ce s-a întâmplat la Euro. Ştiu să-mi însuşesc criticile. Nu înţeleg de ce după acest Euro trebuie să dăm vina unii pe alţii, pentru că ştiam în ce grupă ne ducem. Cu puţină şansă la acel 11 metri puteam merge mai departe. Trebuie să gândim mai relaxaţi pentru că nu am câştigat nimic până acum. Niciun campionat european sau mondial şi aceste pretenţii mi se par exagerate", a subliniat Mutu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici