Mutu, "antrenor personal" pentru Jovetici

Atacantul român Adrian Mutu, care e suspendat provizoriu după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, este "antrenorul personal" al coechipierului său de la Fiorentina, Stevan Jovetici, la şedinţele de pregătire ale echipei din Florenţa, informează cotidianul La Nazione, citat de fiorentina.it.

18 afișări
Imaginea articolului Mutu, "antrenor personal" pentru Jovetici

Mutu, "antrenor personal" pentru Jovetici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pentru a-şi îmbunătăţi forma zi după zi, Stevan Jovetici, are în fapt un antrenor personal care se numeşte Adrian Mutu. Jucătorul român îi face marcaj în antrenamente atacantului muntenegrean pentru a-i da sfaturi: «Întoarce-te rapid şi mergi spre careu», «Schimbă-ţi direcţia, repede, repede!», «Mai agresiv, mai agresiv!». Un raport, cel dintre Mutu şi Jovetici, creat pe parcursul sezonului trecut când jucătorul român l-a apărat pe tânărul coechipier în momentele cele mai dificile şi consolidat în acest an competiţional când fotbalistul muntenegrean a fost ales să-l înlocuiască pe golgheterul român", notează sursa citată.

În altă ordine de idei, cotidianul Tuttosport, citat de violanews.com, scrie că oficialii echipei din Florenţa au în vedere o listă de patru nume de jucători ca posibili înlocuitori pentru Adrian Mutu din sezonul viitor. "Cele patru nume de jucători care l-ar putea înlocui pe atacantu român sunt: Tommaso Rocchi (Lazio Roma), Giuseppe Rossi (Villarreal), Antonio Di Natale (Udinese), împreună cu Neymar, talentatul jucător brazilian al echipei Santos de care se mai interesează multe alte mari cluburi europene", scrie publicaţia din Torino.

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a fost audiat, la 3 martie, în cazul de dopaj în care este implicat. Conform ziarului Corriere Fiorentino, Adrian Mutu va afla verdictul în cazul său la finalul lunii aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici