Mutu ar putea ajunge la Bayern la schimb cu Podolski (presă)

Atacantul Adrian Mutu ar putea ajunge la formaţia Bayern Munchen, urmând ca la Fiorentina să vină în locul său germanul Lukas Podolski, scrie, vineri, presa italiană.

12 afișări
Imaginea articolului Mutu ar putea ajunge la Bayern la schimb cu Podolski (presă)

Lukas Podolski şi Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Lucas Podolski nu joacă mult din cauza lui Toni, Ribery şi Klose, astfel că vrea să plece. Este atras de campionatul italian şi, conform ultimelor informaţii, se află în atenţia grupării Fiorentina. Corvino (n.r. - directorul sportiv al Fiorentinei, Pantaleo Corvino) se gândeşte la el, după ce relaţiile lui Mutu cu gruparea viola s-au răcit. Atacantul român este pe placul celor de la Bayern Munchen", scrie presa italiană.

Potrivit sursei citate, acest schimb ar fi egal, deoarece deşi Mutu este mult mai bun acum, Podolski este mult mai tânăr.

Mutu s-a accidentat la aductori în timpul meciului cu formaţia Bayern Munchen, scor 1-1, din etapa a IV-a a grupei F a Ligii Campionilor. Internaţionalul român va efectua, vineri, teste mai amănunţite pentru a se stabili cu exactitate natura accidentării.

Mutu abia se refăcuse după problemele avute la rotula genunchiului stâng şi la cotul stâng.

Atacantul Adrian Mutu a înscris un gol în partida pe care echipa italiană AC Fiorentina a terminat-o la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), cu formaţia germană Bayern Munchen, într-un meci din etapa a IV-a a grupei F a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici