Mutu are o leziune de gradul 1 la muşchiul croitor şi se va recupera în 10 zile

Atacantul Adrian Mutu, care a acuzat dureri la coapsa dreaptă, săptămâna trecută, în timp ce se afla în cantonamentul naţionalei Românie, a efectuat un control la Florenţa în care s-a constatat că necesită o perioadă de recuperare de zece zile, informează site-ul oficial al clubului Fiorentina.

132 afișări
Imaginea articolului Mutu are o leziune de gradul 1 la muşchiul croitor şi se va recupera în 10 zile

Mutu are o leziune de gradul 1 la muşchiul croitor şi se va recupera în 10 zile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Clubul Fiorentina anunţă că jucătorul Adrian Mutu a revenit la Florenţa pentru a efectua testele de diagnosticare a leziunii ce a cauzat durerile la coapsa dreaptă, accentuate în timpul antrenamentelor de la echipa sa naţională. Aceste investigaţii au relevat o accidentare de gradul întâi la muşchiul croitor. Tratamentul în acest caz a început deja, iar prognoza pentru recuperare este în jur de zece zile", se arată într-un comunicat al grupării din Florenaţa

Adrian Mutu a fost consultat, la 2 septembrie, de medicul naţionalei României, Pompiliu Popescu, care a relevat faptul că microleziunea de care suferă jucătorul la coapsa dreaptă nu s-a ameliorat. Din această cauză, Mutu a ratat partida "tricolorilor" de sâmbătă cu Franţa (1-1) şi nu va putea participa la meciul pe care naţionala României îl dispută, miercuri, pe teren propriu, cu Austria, în grupa a 7-a a preliminariilor CM-2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici