Mutu: Aş fi rămas pe viaţă la Fiorentina

Atacantul Adrian Mutu a declarat, într-un interviu acordat publicaţiei Gazzetta dello Sport, că a crezut că va rămâne toată cariera la Fiorentina, unde se simţea apreciat şi unde avea o relaţie extraordinară cu fanii.

162 afișări
Imaginea articolului Mutu: Aş fi rămas pe viaţă la Fiorentina

Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Credeam că-mi voi încheia cariera la Fiorentina. Mă simţeam apreciat în teren şi în afara lui, cu fanii aveam o relaţie extraordinară. Aş fi rămas pe viaţă. Dar apoi am înţeles că s-a încheiat un ciclu, nu mai puteam rămâne: clubul a decis să facă alte alegeri şi era cinstit să mă lase să plec", a declarat Mutu.

Mutu a spus că va fi extrem de emoţionat la întâlnirea cu foştii săi colegi de la Fiorentina în meciul direct din 16 octombrie: "Prandelli, Gilardino... Am amintiri minunate. Eram puternic, mă simţeam important. Am o singură rană deschisă: semifinala pierdută acasă la penaltiuri cu Glasgow Rangers în 2008, în Cupa UEFA. Da, mă doare mai mult ca eşecul cu Bayern din Liga Campionilor. Este un regret că am marcat de atâtea ori fără să câştig vreun trofeu. Voi da totul să ajut Cesena să se salveze de la retrogradare. Ar fi primul meu trofeu, ar fi Liga Campionilor pentru mine", a adăugat românul.

După ce se va retrage din activitatea de fotbalist, Mutu vrea să devină antrenor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici