Mutu: Dacă voi merge la Steaua, am să-i demontez pe dinamovişti!

Atacantul român al formaţiei franceze AC Ajaccio, Adrian Mutu, şi-a arătat pe un site de socializare susţinerea faţă de fosta sa echipă, Dinamo, în derbiul cu Steaua, de vineri seară, deşi în ultima vreme s-a speculat ideea unui transfer al acestuia la formaţia pregătită de Laurenţiu Reghecampf.

385 afișări
Imaginea articolului Mutu: Dacă voi merge la Steaua, am să-i demontez pe dinamovişti!

Mutu: Dacă voi merge la Steaua, am să-i demontez pe dinamovişti! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dinamo - Steaua !!! Un derby fără miză!!! Steaua campioană!!! Era frumos ca miza să fie titlul, pentru noi toţi şi mai ales pentru cei 55.000 care vor fi la stadion!!! Oricum e!!! Hai Dinamo !!", a scris Adrian Mutu.

Atacantul român, care se află în conflict cu unii suporteri dinamovişti după ce a admis că ar fi dispus să accepte un transfer la Steaua, a ţinut să-i avertizeze pe aceştia că îi va "demonta" în cazul în care mutarea va avea loc: "Îmi plac comentariile voastre !!!! Eu sunt şi voi fi simpatizant al lui Dinamo!!! Problema e că dacă voi merge la Steaua!!!(hahaha) Dinamo trebuie să spună «Tatăl Nostru» înainte, dacă nu, am să-i demontez!! Dinamoviştii sau steliştii îşi spun părerea, fraierii înjură. Nu sunt supărat pe ei, mi-e milă!!!"

Partida Dinamo - Steaua, din cadrul etapei a XXXI-a a Ligii I, se va disputa astăzi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici